De 5 voordelen van een aroma diffuser


Wij zijn helemaal weg van aroma diffusers en er gaat geen dag voorbij waar we gebruiken maken van de aroma diffusers. Na het lezen van de 5 voordelen van een aroma diffuser begrijp je waarom! 

Waarom een aroma diffuser?

Laten we beginnen met de 'waarom-vraag'. Vooral op de dagen in het jaar dat we de ramen en deuren gesloten houden is het van belang goed te blijven ventileren en conditioneren. Ventileren kan al zo eenvoudig zijn als een deur openzetten of het ventilatierooster in je raam open te schuiven. Goed conditioneren van je huis is misschien nog wel belangrijker. Met een aroma diffuser zorg je voor een juiste vochtbalans welke zich als een ware mist door je huis verspreidt. 

Voordeel 1: zuivere lucht

Zoals hierboven beschreven is ventileren en conditioneren van elke binnenruimte essentieel. Daarom noemen wij de juiste vochtbalans als eerste voordeel bij het gebruik van een aroma diffuser.

Voordeel 2: heerlijke geur

Door de diffuser te gebruiken met een natuurlijke etherische olie verander je elke binnenruimte in een unieke en speciale omgeving. Of je nu kiest voor concentratie, rust, inspiratie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Meer over aroma therapie vind je terug in ons e-book over de krachten van aroma therapie.

Voordeel 3: stijlvol design

Druk bezig met je interieur en styling? Er zijn heel veel soorten aroma diffusers en daardoor vind je altijd wel een design welke past bij jouw interieurstijl. Kortom, ook nog eens een aanwinst voor in huis!

Voordeel 4: help je kamerplanten

Aansluitend bij het eerst genoemde voordeel help je ook je kamerplanten en huisdieren door te zorgen voor een constante en optimale luchtvochtigheid. Kom maar op met de mooie groene bladeren! 

Voordeel 5: leuk om te krijgen en geven

Mogen we dit een voordeel noemen? Misschien niet, maar de reacties op het kado geven van een aroma diffuser zijn vrijwel altijd positief. Helemaal als je later op visite komt en de diffuser een mooi plekje heeft gekregen in het huis van je vriend of vriendin!